Fiona -tajný malý zápisník s čarovným perom, zámkom a kľúčikom
search
  • Fiona -tajný malý zápisník s čarovným perom, zámkom a kľúčikom

Fiona -tajný malý zápisník s čarovným perom, zámkom a kľúčikom

11,00 €
S DPH

Sada na písanie denníka z kolekcie Lovely paper od Djeco. Obsahuje malý linajkový zápisník (88 str.) a čarovné pero. Zápisník má plnofarebnú ilustrovanú tvrdú obálku s visacím zámkom a 2 kľúčikmi. Čarovné pero s neviditeľným atramentom má vo vrchnáku UV svetlo. Len pod ním je atrament viditeľný!

Množstvo

 

Možnosť vrátiť tovar bezplatne do 14 dní

Perfektná sada na písanie denníka. Obsahuje linajkový zápisník (88 str.) a čarovné pero. Zápisník má tvrdú obálku s visacím zámkom a 2 kľúčikmi. Roztomilá ilustrácia srnčiatka na obálke je ozvláštnená metalickým leskom. Jednotlivé strany z kvalitného papiera s gramážou 120 gsm (t. j. vyššou než štandardný kancelársky papier) zdobí malá ilustrácia. Zápisník je vyrobený z papiera a lepenky s ekologickým certifikátom FSC®.
Čarovné pero obsahuje neviditeľný atrament, ktorý sa ukáže len pod UV svetlom! UV svetlo je vo vrchnáku pera, spolu s tlačidlom na zapnutie/vypnutie svetla a 3 gombíkovými batériami LR44 HD. Vrchnák má praktický klips na pripnutie pera na zošit. Pero má fixkový hrot. Pre radosť zo zapisovania a tajomstiev!
Balené v priehľadnom obale. Batérie sú súčasťou balenia, priamo vo vrchnáku pera.
Kolekcia Lovely paper ponúka čarovne ilustrovaný papiernický tovar, písacie a kresliace potreby pre deti aj dospelých.
Obsah: malý zápisník s tvrdou obálkou, visací zámok, 2 kľúčiky, 1 čarovné pero s tlačidlom na zapnutie/vypnutie UV svetla a 3 gombíkovými batériami LR44 HD.
Odporúčaný vek: 8+ rokov.
Rozmery zápisníka: 10 x 13,5 x 1 cm. Rozmery pera: 0,5 (priemer) x 13 cm.

DD03651
1 ks
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.